Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

Príbeh Stanislava o priam božskom pocite onkológov pri liečbe jeho otca


Print Friendly, PDF & Email

Dobry den!

Nemam moznost, tak vam pisem az takto cez vikend. A hned na uvod pisem, ze niekedy mam pocit, ze vsetko o co sa snazim, nema vyznam.

Viera v pomoc lekarov a dnesnej mediciny je hlboko zakorenena v ludoch starsich ako 40 rokov, zvlast tych, co nemaju pristup k novym moznostiam, a myslia, ze jedine lekar moze pomoct cloveku.

Otec sa rozhodol nakoniec este pre jeden cyklus chemoterapie:(, teda styri tyzdne sa chce dat nicit chemiou …………… sklamany som, no sme ludia slobodni, snazim sa mu vsetko vysvetlit, no myslim, ze vsetko je to v tom, ze ma velmi malu doveru a istotu v B17, ci enzymy. Boji sa liecit sa len alternativne.
.
Najhorsie znasal skoro rocnu terapiu Avastinom, ktory posobi na cievy, ale asi o tom snad viete, ako. A vobec uz neskor nezaberala, zacalo to prave rast, zvlast cez zimu. Teraz mal od toho januara cyklus Oxaliplatiny v prislusnej kombinacii.
.
Pytal som sa lekara, veduceho oddelenia, ci mi vie ukazat zdravotny zaznam pacienta, ktoreho tym vyliecili. Ze momentalne tu taky zaznam nema, ale je vysoka uspesnost eliminacie nadorov po tomto lieku.
Ani nemusim hovorit, ze dvakrat nadseny nebol, ked otec odmietol nastupit uz tento tyzden. Vo stvrtok ked volal aby sa objednal, pretoze sa nakoniec rozhodol pre cyklus opat, doktorka, ktorej telefonoval,hovorila strasne urazenym tonom, ze co chce, ked odmietol CHT, ked podpisal, ze odklada. Ze ak ju pekne poprosi, prepoji ho k tomu veducemu lekarovi….!
.
Ako ste pisali, maju sa za bohov, a pritom je ich poslanim sluzit chorym! alebo zeby som zil v omyle???  🙁
.
Vsetko je to o peniazoch, tato doba nema charakter, uctu k zivotu…Nechal som sa uniest, ospravedlnujem sa.
.
Otec bol u svojej osetrujucej lekarky, tu u nas, a ta rezolutne odmietla, aby mu u nej podavali injekcne amygdalin, nemoze si take nieco dovolit. Takisto aj zdravotne sestry, ze by mali problem z toho, jednak tiez riskovat nechcu (mame ich u nas v obci asi 3, zname osoby). Aj to mozno zavazilo, takze zrejme budem musiet objednat len tablety, nema kto pichnut injekciu.
.
Snazim sa sirit tuto alternativnu liecbu, najradsej by som bol, keby ta zmena myslenia nastala cim skor, no zmeni sa to vobec niekedy?
.
Ved vcera opat Liga proti rakovine nazbierala miliony, vsade kam som pozrel, bol samy zlty narcis….stokrat opakovana loz sa stane pravdou, a potom je tazko ludi presvedcit o inom 🙁
.
Prajem pekny vikend, vsetko dobres pozdravom Stanislav (pseudonym)
.
.
ODPOVED
.
From: damian damian <>
Subject: RE: B17
To: „……………….“ <……………… [email protected]>
Date: Saturday, April 12, 2008, 10:31 AMDobry vecer!

…ani neviem, co Vam na to vsetko, na tie hrozne skusenosti povedat.

Rad by som v sekcii ZAZITKY ONKOLOGICKYCH PACIENTOV, ktoru chcem na stranke otvorit, zverejnil Vas posledny email v nasledujucom zneni, bez mena a bez emailu samozrejme.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

.
ODPOVED 
.
Dobry den,
.
po dlhsej odmlke som sa rozhodol napisat Vam opat. Ako sa Vam dari? Hlavne teda mam na mysli vo Vasej snahe sirit nove myslienky a pomahat chorym…
.
Otec pokracuje v chemoterapii, no uz ho to tak nenici, tolko podpory ako dostava pocnuc Inocellom konciac pri mladom jacmeni, eliminuje neziaduce ucinky. Chvalabohu. Uz sa mu celkom upravili aj leukocyty, co je znakom toho, ze si CHT tolko nedovoli napachat:)
.
Vela ludi o novych metodach, teda myslim tym alternativu ku klasickej liecbe (liecbe? hmm, zavadzajuce pomenovanie CHT), este nevie, vidim to na pacientoch na oddeleniach onkologie…aj vcera som dal kontakt na Vas dalsej pani, ktora ma choreho syna, tiez som jej odporucil pozriet si stranku zdravie.sro.sk, a ine. Dufam, ze to nebude problem, napiste, keby ano.
.
Na tom oddeleni som vravel pacientom (tak pozorne ma uz davno nik nepocuval), ako dolezite je nasadit novy postoj k stravovaniu, pretoze to je zaklad, si myslim. Hlavne co sa tyka masa a zivocisnych vyrobkov. Paradoxom bolo, ze za mnou prave jeden z nich vytiahol kusisko slaniny a s pozitkom si pochutnaval. Tak som mu poprial dobru chut, no neviem, ci ju nejedol naposledy. Teda, myslim v dobrom slova zmysle, ze uz ju odlozi.
Bol to uz starsi pan, mozno takym ludom to uz je jedno, ale aspon mladi by mali zaujat novy postoj.
.
V casopise ………., myslim posledne cislo, je clanok o novej vysoko ucinnej metode, ci latke, necital som to cele, tak neviem presne…no okrem ineho sa tam pise, ze ak rakovina nedostane kyslik, tak zahynie. A ludia to citaju, davaju svoju nadej do novych a dalsich liekov CHT. A pritom kyslik rak. nici. Posobi ten liek na cievy, teda nie je to opat priamy ucinok na nador, ako napr. amygdalin.
.
Injekcie amygdalinu sme napokon neobjednali, ale namiesto nich tablety, len Vas chcem poprosit o radu, ako uzivat 500mg tablety, ci to rozstvrcovat alebo ako na to. Pretoze asi by bolo riziko uzit celu tabletu naraz.
.
Dakujem,a prajem vsetko dobrepekny den
Stanislav

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Pridajte komentár

*