Voľbou Korčoka volíte vojnu! Nevoľte za prezidenta vojnového štváča, ktorý by neváhal vyslať vašich mužov, otcov a synov na smrť do ukrajinských zákopov!

Firma GSK pokutovaná za nelegálne experimenty s vakcínami, ktoré usmrtili 14 detí


Print Friendly, PDF & Email

Veľká farmaceutická firma GlaxoSmithKline (GSK) vyrábajúca vakcíny a iné lieky bola pokutovaná argentínskym sudcom sumou 400 000 pesos (približne 80 000 Eur) za zabitie 14 bábätiek počas nelegálnych experimentov s vakcínami uskutočnených medzi rokmi 2007 a 2008.

Okrem usmrtenia detí a experimentovania s ľudskými bytosťami, sudca tiež dospel k záveru, že firma na dôvažok falšovala dokumenty vyjadrujúce súhlas rodičov takým spôsobom, že rodičov za účelom získania súhlasu zavádzala a rodičia v podstate ani nevedeli, čo podpisujú.

Sudca Marcelo Aguinsky učinil svoje rozhodnutie po tom, ako bola ohľadne danej veci publikovaná správa Argentínskeho národného úradu pre medicínu, stravu a technológie (ANMAT).

Od roku 2007 sa týchto nelegálnych experimentov zúčastnilo 15 000 detí mladších ako 1 rok, prevažne z miest Mendoza San Juan a Santiago del Estero. Deti boli firmou GSK získavané prevažne z chudobných rodín, ktoré navštevovali verejné štátne nemocnice.

Zo 14 detí ich 7 umrelo V Santiago del Estero, 5 v Medoze a 2 v San Juane.

GSK taktiež najalo lekárov, ktorí nevzdelaných rodičov nútili podpísať súhlas. V súčasnosti sa nevie presne koľko ďalších detí pretrpelo vážne vedľajšie účinky a či uvedených 14 úmrtí je konečný počet. Podobne ako s ostatnými vakcínami (napríklad Gardasil), oficiálny počet úmrtí sa postupne, ako dochádza k presakovaniu dokumentov z americkej FDA na verejnosť, zvyšuje.

Jeden pediater pracujúci v štátnej nemocnici v dobe, keď GSK začalo s náborom detí pre svoje nelegálne experimenty s ľudskými bytosťami, uviedol, že GSK nielen nútilo nevzdelaných rodičov odovzdať im deti, ale dokonca najalo niekoľko lekárov pracujúcich v nemocnici pre tento účel.

Ana Marchese, pediatrička v štátnej detskej nemocnici Eva Peron v Santiago del Estero uviedla nasledovné:

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

„GSK Argentína zaviedla v nemocnici protokol a zamestnala niekoľko miestnych lekárov. Tí zneužili mnoho nevzdelaných rodičov, ktorým odobrali ich deti pre účel tzv. ošetrenia a nútili ich podpísať 28 stránkové súhlasné vyhlásenie pre účasť  detí v experimentoch“.

Je úplne zrejmé, že GSK si absolútne neváži ľudský život, je bez morálky a je schopné všetkého pre to, aby uskutočnilo experimenty so svojou najnovšou vakcínou a nehľadí pritom na akékoľvek možné následky.

Z 15 000 detí, ktoré boli súčasťou týchto nelegálnych experimentov, mnohé trpia na život meniace choroby a ďalšie veľké množstvo vážnych vedľajších účinkov testovanej vakcíny. Je zarážajúce, že mnoho rodičov nemali ani potuchu o tom, že podpisujú ortieľ nad životom a zdravím svojich detí, keď ich zverili do rúk GSK, nakoľko boli totálne nevzdelaní.

Medzičasom GSK predáva svoje najnovšie vakcíny konzumentom v USA a v iných západných štátoch, kasírujúc rekordné zisky ako druhá najväčšia svetová farmaceutická firma.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Zdroj: GSK Fined Over Illegal Vaccine Experiments Killing 14 Babies

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Emil Rehak

    prečo sa neda kupiť ustna voda Odol.dakujem

Pridajte komentár

*