Určite choďte voliť v eurovoľbách a pomôžte odstaviť vlastizradných progresívnych fašistov, ktorí už 6 mesiacov nerobia nič iné, len v Bruseli šíria lži a kydajú na Slovensko, aby nám zastavili eurofondy!

Očkovanie chlapcov proti rakovine kŕčka maternice


Print Friendly, PDF & Email

Očkovanie chlapcov proti rakovine kŕčka maternice

Znie vám tento nadpis nezmyselne? Bohužiaľ je to dnes skutočnosťou zatiaľ len v Amerike, ale zrejme onedlho aj u nás na Slovensku.

Americký CDC, obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva, presadzuje to, aby aj chlapci boli očkovaní vakcínou proti ľudskému papiloma vírusu, ľudovo nazývanou vakcínou proti rakovine kŕčka maternice.

Toto šokujúce vyhlásenie skorumpovaného a ignorantského amerického úradu ďalej upresňuje, že touto vakcínou by mali byť očkovaní všetci chlapci vo veku medzi 11 a 21 rokov.

Napriek faktu, že chlapci nemajú kŕčok maternice, 12 zo 14 členov CDC rozhodlo, že očkovať chlapcov dokonca iba vo veku 9 rokov je dobrý nápad a k tomu ešte v dodatočnom hlasovaní väčšina členov výboru odsúhlasila, že aj muži do veku 26 rokov by mali byť očkovaní tiež.

Takže v podstate sa to ma týkať prakticky všetkých mladých mužov.

Rozhodnutie je založené na presvedčení CDC, že vakcíny Gardasil od spoločnosti Merck a Cervarix od GalaxoSmithKline (GSK) pomáhajú tiež zabraňovať vzniku genitálnych bradavíc a niekoľkým druhom rakoviny u mužov.

Takéto tvrdenia avšak nikdy neboli hodnoverne dokázané

Štúdie použité ako dôkazy boli často poprekrúcané a všetky financované samotnými výrobcami.

Napriek tomu, že 40 ďalších krajín schválili použitie vakcíny Gardasil pre mužov, stále neexistuje žiadny vedecký dôkaz o tom, že táto vakcína zabraňuje vzniku rakoviny mužských pohlavných orgánov alebo iných rakovín v spojitosti s vírusmi HPV, hovorí správa agentúry AP z roku 2008.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Správa ďalej uvádza, že „taktiež neexistuje dôkaz, že vakcína zabraňuje prenosu HPV z mužov na ženy.

Lenže CDC nemôže dopustiť to, aby sa hocičo postavilo do cesty pro-vakcinačnej agende.

Čerstvá reportáž televíznej stanice CNN dokonca uvádza, že tieto náhle tlaky na očkovanie chlapcov majú veľmi málo dočinenia so snahou o zabránenie šírenia nákazy, v skutočnosti ide o snahu zaočkovať čo najväčší počet ľudí.

Dôvody snáh o zaočkovanie chlapcov proti HPV

Jedným z hlavných pohnútok uvedených tlakov je prevažne to, že počet zaočkovaných dievčat nedosahuje počty s ktorými úrady plánovali.

A dôvodom prečo sa dievčatá nedávajú v dostatočných počtoch zaočkovať je fakt, že toto očkovanie spôsobuje široké spektrum vážnych vedľajších účinkov, vrátane smrti a taktiež fakt, že nikdy nebola dokázaná jeho účinnosť v predchádzaní akejkoľvek nákazy.

Liečba osteoporózy

Zdroj:
http://www.prisonplanet.com/cdc-advisory-panel-declares-that-young-boys-should-be-vaccinated-against-hpv-cervical-cancer.html

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Ethan aj Jennifer toto písali už dávno po skončení americkej uhorkovej sezóny v r. 2011. Chce sa mi veriť, že v súlade s EBM a že Prof. Marcha neosvietilo iba horúce kalifornské sĺnko. Hoci sociálne siete presadzujú sa a nielen Markíza, ale aj štátna televízia atď. bulvarizujú slovenskú verejnosť, pri informovaní cez také kanály treba byť veľmi obozretný. Na prvý pohľad informácia, na ktorú ma upozornil MUDr. A. Paluch, vhodná pre rozšírenie našej prezentácie s MUDr. Mišom Ivankom o výskyte hlúposti v zdravotníctve v SR. Avšak nezabudnime, ako sa objavili aj priaznivé účinky antihypertenzíva minoxidil pri liečbe alopécie. Koho by to predtym napadlo! Pravdou je, že Gardasil pre chlapcov otvára tohtoročnú uhorkovú sezónu na Slovensku. Preto: nech žijú uhorky! Zároveň tým čestne prehlásujem na svoje svedomie, že nemám žiaden zištný záujem na propagácii a spotrebe uhoriek na Slovensku. Nemám nič ani proti zeleným uhorkám ani proti Gardasilu GSK, Atlante, FDA, pokroku, ZP Union a Dôvera, možno aj proti HPI a nakoniec ani proti hlupákom, ak sú neškodní a ak nie sú mi nadriadení. Rozmýšľajme, prečo tak rád sledujeme aj „Múdri schýbi“. A nakoniec – uhorky okrem priaznivých účinkov na organizmus mohli by mať priaznivé účinky aj pri lokálnej aplikácii? Ale iba u žien. Nepožiada nejaká eko – euro – veštica MZ SR o registráciu uhoriek, aby mohli by byť zaradené aj do Zoznamu liečiv a liekov… na plnú úhradu zdravotnej poisťovne? Čo by na to povedal pán profesor T.R. Niederland? MUDr. Vladimír Kičik st.

Pridajte komentár

*