Určite choďte voliť v eurovoľbách a pomôžte odstaviť vlastizradných progresívnych fašistov, ktorí už 6 mesiacov nerobia nič iné, len v Bruseli šíria lži a kydajú na Slovensko, aby nám zastavili eurofondy!

Deň (zvädnutých) narcisov alebo Liga proti zdravému rozumu


Print Friendly, PDF & Email

Milí priatelia a návštevníci stránky Bádateľ, 

Ďakujeme za pozornosť, ktorú nám venujete! 

Blíži sa Ďeň narcisov, keď budú mnohé inštitúcie citovým ovplyvňovaním nabádať verejnosť k tomu, aby finančne prispela na aktivity onkologického priemyslu. Miliardy korún sa takto rok čo rok na celom svete vyzbieravajú od ľudí, ktorí žijú v domnienke, že peniaze pomôžu pacientom s rakovinou. Napriek všetkým miliardám, čoraz viac ľudí však na rakovinu ochorieva a aj zomiera.

Mnohí sa pýtajú, ako je možné, že napriek všetkým tým peniazom a pokročilej technológii, ktorú máme, liečba rakoviny, ako ju zaužívala chemická medicína, je tak neúčinná (vedecký dôkaz o tom nájdete v článku Chemoterapia – čierny závoj onkológie). Kde sú tie peniaze a ten donekonečna sľubovaný spásonosný liek?

Tieto a mnohé iné odpoveďe na podobné otázky nájdete v prvej knihe Kampane za pravdu v medicíne (so sídlom vo Veľkej Británii) „RAKOVINA – prečo stále umierame bez spoznania pravdy“, o ktorej bližšie informácie, vrátane výberu z obsahu, nájdete na stránke. Ak máte skutočný záujem urobiť niečo pre tých, ktorí rakovinou trpia, alebo o nej jednoducho chcú vedieť a vyhnúť sa jej, vrelo vám túto jedinečnú knihu odporúčame.

Prípadne si môžete prečítať zopár ďalších zaujímavých článkov k tejto téme:

Liga pravdy proti Ligám pre zisk

Trend sa obracia: Liga proti rakovine tento rok zrejme vyzbierala menej peňazí ako vlani!

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Liga proti rakovine sa vyhráža žalobou a trestným oznámením

Veríme, že tak stránka Bádateľ (a mnohé informácie, na ktorých zhromažďovaní neustále vo voľnom čase a bezplatne pracujeme), ako aj kniha Vám poskytnú cenné a čo najpravdivejšie informácie o zdraví a zdravotníctve. Záujem o tieto informácie neustále rastie, o čom svedčí aj zvyšujúci sa počet návštevníkov Bádateľa.

Povedzte prosím o nás aj svojim priateľom a známym. Každý si predsa zaslúži mať možnosť poznať pravdu a nežiť uprostred propagovaných lží. 

Prírodná liečba osteoartritídy

Ešte raz Vám ďakujeme za prejavenú pozornosť a záujem a prajeme veľa zdravia, ktoré máte predovšetkým vo svojích rukách.

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Pridajte komentár

*