Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

Prečo nesmieme vedieť o aktívnej glukoneogenéze?


Print Friendly, PDF & Email

Prečo pri liečbe rakoviny Vám žiaden lekár nenavrhne aktívnu glukoneogenézu (AG)? 

Aktívna glukoneogenéza – link na pôvodný článok.

Lebo lekárov nenaučili aplikovať AG na lekárskej fakulte. Lebo AG je program, ako vyvolať potrebnú zmenu chorobného stavu progresívnou zmenou životosprávy a ako naučiť imuno-reflexy udržiavať zdravie nezávisle od lekárskej starostlivosti. Lebo k aplikácii AG si vystačíte sami s vlastnou vôľou a lekárov nepotrebujete (snáď len pre kontrolnú diagnostiku úspešnosti liečby). Použitím AG, lekárom pokazíte obchod s vašim zdravím, lebo znemožníte vytvorenie (vlastnej aj reprodukčnej) závislosti na zdravotníckej „terapii“ ožarovaním a farmakami. Pomocou AG lekárom pokazíte aj ďalšie sprievodné obchody servisu vášho zdravia, lebo ignorujete chemo“terapeutiká“ a rádio“terapiu“, ktoré zapríčiňujú ďalšie choroby. Ak by nebolo chorých, nebolo by treba lekárov.  Lekár sa bude mať tým lepšie, čím v množstve chorľavejšia a zdravotne závislejšia bude ľudská populácia. Ak by lekár ponúkol pacientom auto-imúnne programy sebavyliečenia, podkopal by si tým opodstatnenosť lekárskeho remesla a potrebu vlastnej nevyhnutnosti pri obchode so zdravím.

Biologické bunky sú viac alebo menej programovateľným biočipom, ktoré môžu primerané podmienené reflexy učiť sa alebo zabúdať… Lekári vám neponúkajú programy ako imunitu a jej reflexy učiť, lebo imunitu a jej obranné reflexy môžme ovplyvniť len pravidelnými vhodnými návykmi a tréningom, našou životosprávou, nezávisle od zdravotnej starostlivosti, ktorá imunitu nahrádza a likviduje.  

Ide o negramotnosť zdravotníctva v programovaní či reflexológii, ktoré nevie ako sa programuje organizmus alebo ako učiť podmienené obranné reflexy imunity? Alebo tu ide o zámer? Toho najlepšieho lekára máme každý jeden z nás v sebe samom, našu programovateľnú prirodzenú imunitu a jej obranné reflexy s dedičnou schopnosťou učenia alebo zabúdania. Zdravotníctvo zámerne alebo nevedome „lieči“ imunodeficitujúcimi aplikáciami. Vo svete nanotechnológií a biočipov je aj ľudský organizmus biocomputer so svojimi prísnymi fyzikálno-chemickými zákonitosťami, kde každá jeho bunka je programovateľná…

… dobré ráno dogmatická lekárska paveda !!! 

Zdravotníctvo je pre svoje „vypestované“ obete skôr iba sekundárnym servisom ľudského-hardware a náhradou, recesiou až devastáciou prirodzenej imunity zvyšujúc imunodeficienciu. Kto má bližšie ku skutočnej ochrane zdravia? Primárne programovanie životosprávy a zdravého životného štýlu t.j. ľudského-software ovládajú skôr „iba od priemyslu čistí“ športoví tréneri, pomocou a progresom prirodzenej imunity, alebo reflexnú problematiku ovládajúci učitelia telesnej výchovy na školách – na hanbu zdravotníctva, kde výnimkou sú postraumatické rehabilitačné a rekonvalescenčné aplikácie.  

Programovanie na bunečnej úrovni:  

Biomedicínsky či genetický inžinieri, zaoberajúci sa programovaním biologických buniek. Na akej úrovni ostalo zdravotníctvo? Zaoberal sa niekto na lekárskych fakultách metodológiou a prostriedkami programovania ľudského-software pomocou a progresom prirodzenej imunity? Určite nie, lebo to nebolo v súlade so stratégiou nadnárodných korporácií farmaceutického priemyslu. Zdravotníctvo zaspalo dobu od čias I.P.Pavlova, ktorého náuka o dedičnej učenlivosti (zábudlivosti) podmienených reflexov – aplikujúc na obranné reflexy imunity, nevyhovovala priemyselným stratégiám, lebo využívala programovanie správania sa organizmov.

Prečo aktívna glukoneogenéza (AG) absentuje vo vestníkoch zdravotných poisťovní?

Lebo použitie AG nepotrebuje lekárov ani zdravotné poistenie a aplikovanie AG zdravotným poisťovniam pokazí obchody „ochrany“ s vašim aj reprodukčným zdravým, tým že ignorujete chemo“terapiu“ a rádio“terapiu“ a ich schopnosť tvoriť ďalšie choroby a súvisiace obchody „ochrany“.

Prečo použitie aktívnej glukoneogenézy (AG) na liečbu rakoviny nevyučujú na lekárskych fakultách?  

Lebo výučba aplikácii AG je v rozpore s obchodnými stratégiami hlavných sponzorských partnerov lekárskych fakúlt, ktorým pokazí obchody a odbyt produkcie. AG nepotrebuje lekárov, AG nepotrebuje priemysel, AG nepotrebuje „ochranu“ zdravotných poisťovní, AG nepotrebuje banky a ich peniaze.

Prečo aktívnou glukoneogenézou (AG) sa podrobnejšie nezaoberá lekárska veda aj výskum?

Lebo použitie AG je v rozpore s obchodnými stratégiami hlavných sponzorských partnerov lekárskej vedy a výskumu. AG nepotrebuje lekárov, AG nepotrebuje priemysel, AG nepotrebuje „ochranu“ zdravotných poisťovní, AG nepotrebuje banky a ich peniaze.

Stop Candida

Prečo úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou ešte „opomenul“ liečbu rakoviny glukoneogenézou (AG)?

Lebo úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, má vo svojom názve „zdravotnú starostlivosť“, pričom AG zdravotnú starostlivosť nepotrebuje, lebo AG nezávisle aktivuje, mobilizuje a učí imunoreflexy, ktoré nepotrebujú závislosť zdravotnej starostlivosti. Hýčkanie imunity a jej obranných reflexov zdravotnou starostlivosťou, má za následok zabúdanie obranných reflexov, imunodeficienciu a tým genocídu imunity. Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou je pre skutočnú auto-imúnnu ochranu zdravia „prd“ platnou inštitúciou, ktorá ak nechce mať v názve príčinu genocídy imunity, tak by sa mala premenovať na úrad pre dohľad nad imunitnou nezávislosťou. Najmocnejším svetovým finančným skupinám zarábajúcim najväčšie peniaze hlavne prostredníctvom farmaceutického priemyslu, podporujúcim najväčšie horúce vojny, nerobí problém pre ďalšie zisky viesť latentné vojny, zmanipulovať verejnú mienku o nevyhnutnosti zdravotnej starostlivosti rozširovaním nákaz a chorôb, strategicky nasmerovať: médiá a kinematografiu, zákonodarcov, lekárske komory s ich školstvom s vedou aj výskumom, zdravotné poisťovne a príslušné inštitúcie dohľadu.

Prečo verejnosť na celom svete nesmie vedieť o aktívnej glukoneogenéze (AG)?

Latentná genocída na genofonde a reprodukčnej imunite prostredníctvom zdravotnej starostlivosti systematickým nahrádzaním a potláčaním reprodukčnej učenlivosti auto-imúnnych obranných reflexov, imunosupresívami a mutagénnymi aplikáciami je najúčinnejším spôsobom ako vyrábať choré populácie a tým zabezpečovať obchody so zdravím, odbyt farmaceutickej produkcie a zisky.

Pozri: Žaloba na farmaceutické korporácie. 

Trhom pre farmaceutický priemysel je ľudské telo a návratnosť jeho investícií závisí od rozširovania a predlžovania telesných chorôb. Nepriateľom tejto stratégie je účinná prevencia a liečba, t.j. likvidácia niektorej choroby, lebo významne zužuje alebo celkom eliminuje dopyt po farmaceutických drogách. Aby mohli páchať tieto zločiny, využívajú farmaceutické korporácie labyrint plný vykonávateľov a spoluvinníkov vo vede, v medicíne, médiách, v politike.

krátený text / viac informácií v češtine (CZ):

http://www.celostnimedicina.cz/zaloba-na-farmaceuticke-korporace.htm  

celý text žaloby (PDF EN):

http://www.laleva.cc/The_Hague/hague_complaint.pdf 

Autor:

Mikuláš Novota

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Email: [email protected]

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Kecy, bla-bla… atď. Vraj hýčka sa imunita lekármi a na druhej strane devastuje genofond. Pravda- ako vždy je kdesi v strede. Ja sa môžem vykašlať na bičovanie mojej imunity, keď z toho nemusím vyjsť živá. Mne život chutí a chcela by som byť aktívna minimálne do 130 rokov. Prežila som strašné chvíle- aj smrť dieťaťa. Ale ak ja zomriem, kto si spomenie na moje dieťa? Kto sa za neho bude modliť a podobné romantické výlevy. Nie nadarmo píšu na náhrobné kamne- „Kto v srdci žije, ten neumiera“. Môj zdravý rozum mi hovorí, že ak r. 1918 počas španielskej chrípky zomreli milióny ľudí- a neboli očkovaní, ani antibiotiká nedostávali, čiže neboli hýčkaní- tak čo mi je to platné? Áno- kazíme genofond-už aj tým, že sa robia umelé oplodnenia, že prežívajú ťažké genetické och., ale na druhej strane sa rozvíja genetické inžinierstvo a možno raz nastane doba, keď sa budú rodiť len zdravé deti, keď aj chorú imunitu bude možno opraviť. Dúfam v to. Ľudí treba chrániť, hýčkať, ale aj učiť zdravej disciplíne. Regulovať pôrodnosť-ale racionálne. Nemám patent na rozum, ale neverím v tú akúsi bezbrehú trénovanosť imunity. Viete koľko učiteľov telocviku dokaličilo deťom srdiečka? Nemáte ani tušenie. Nútili ich behať kilometer hneď po chrípke atď. P O Z O R na to čo píšete.

Pridajte komentár

*