Voľbou Korčoka volíte vojnu! Nevoľte za prezidenta vojnového štváča, ktorý by neváhal vyslať vašich mužov, otcov a synov na smrť do ukrajinských zákopov!

Príbeh pani Rút o alternatívnej liečbe rakoviny žalúdka jej manžela


Print Friendly, PDF & Email

Ďakujem pekne za Vašu odpoveď, priznám sa, že som s tým vôbec nepočítala, napísala som to preto, že Vaša stránka mi pomohla, keď som bola naozaj bezradná a strašne zúfalá.

Bolo to v novembri minulého roku, keď môjmu manželovi diagnostikovali rakovinu žalúdka v počiatočnom štádiu. Tá správa nás všetkých úplne ochromila. Prerevala som tri hodiny a keď som už nevládala, otrepala som si hlavu o múr a povedala „tadeto cesta nevedie a zapla som počítač.

Najprv som si všetko zistila o manželovej diagnóze, o aký tumor ide, akú má manžel perspektívu, čo ho čaká – aká liečba, atď.

Keďže rakovina žalúdka sa vraj najlepšie diagnostikuje biopsiou, manžel podstúpil druhú rozsiahlu biopsiu. Keď odchádzal k lekárovi povedala som mu aby sa lekára opýtal ako sa má začať stravovať. A pán doktor na túto otázku odpovedal, citujem „jedzte všetko čo vám chutí“.

Po tejto odpovedi ma skoro porazilo, pretože presne takáto veta zaznela v našej rodine pred 15-timi rokmi, kedy môjmu vtedy 29-ročnému švagrovi zistili úplne náhodne pri operácii slepého čreva, že má rakovinu hrubého čreva v pokročilom štádiu.

A viete aká bola liečba?

Dve infúzie a o sedem dní bol doma. Lekári povedali sestre, že bude lepšie, keď mu o jeho chorobe nepovie nič, a my sme tiež statočne mlčali a keď sa sestra opýtala ako sa má stravovať, odpoveď bola „môže jesť všetko čo mu chutí“.

Keď o rok švagrovi narástol znova nádor ako lopta, už sme nemohli zatĺkať a museli sme s pravdou von. Podstúpil ďalšiu operáciu, vybral 33 dávok chemoterapii a 39 ožiarov, ale jesť stále mohol všetko čo mu chutilo. Ani len náznak nejakej diéty.

Švagor podstúpil až päť operácii a po tri a pol roku trápenia zomrel.

Tak toto som ja nechcela, aby podobne skončil aj môj manžel a začala som pátrať po všetkom, čo by mu mohlo pomôcť. Hľadala som úpravu stravovania, alternatívne liečebné postupy a pod.

Vedela som, že kozie mlieko je dobré na takúto diagnózu a preto som hľadala všetko o kozom mlieku – a kozie mliečko ma priviedlo na Vašu stránku.

Prírodná liečba osteoartritídy

Po prečítaní článkov o rakovine sme radikálne zmenili stravovanie, presne podľa tých postupov, ktoré sú tam popísané a čuduj sa svet – aj pán doktor sa čudoval, keď mi už po tretej biopsii povedal citujem „pani Rút, nechápem ale aj táto je negatívna“.

Druhá biopsia bola tiež negatívna. V marci bol manžel na kontrole, robili mu aj vyšetrenie markerov a tie tiež boli v poriadku. Na nové stravovanie sme si všetci zvykli, dokonca aj ostatná rodina, lebo nás zo začiatku považovali za blbších, ale teraz menia stravu ako besní.

Tak pre toto si Vás vážim, aj keď Vás nepoznám, neviem aké sú Vaše povolania, či ste lekári alebo biológovia alebo čo, na tom nezáleží, ide o to, že pomáhate liečiť úplne jednoducho – PRAVDOU.

STE SVETLOM V TME.

Moje obe deti sú vysokoškolsky vzdelané, majú svoje názory, nie všetkému veria, ale keď si prečítali Vašu stránku ich reakcia bola „okamžite začať“.

No zase som sa vykecala, prepáčte mi to, niekedy som ako Stílová (asi som to zle napísala).

Ešte raz Vám prajem veľa zdravia, síl a vytrvalosti.

S úctou, Rút

Liečba osteoporózy

P.S. Článok pokračuje druhou časťou: Príbeh pani Rút a jej rodiny – pokračovanie

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Dobrý deň pani Rút,

    prosím dali by ste mi kontakt na bylinkára, od ktorého odoberáte bylinkové čaje a napísali by ste mi ktoré? A akú stravu dodržiaval Váš manžel po zistení ochorenia, aj môjmu otcovi zistili rakovinu žalúdka ale III.stupeň, veľmi sa bojíme, chcú ho operovať, nevieme ako ďalej.

  2. Při rakovině i jiných onemocněních je nejdůležitější podpořit imunitu -zelene potraviny(chlorella , zelený ječmen), betaglukany – hlíva ústřičná, velké dávky vitamínu C (aspoň 5 gramů i více denně) a D (5000 IU denně)a jiné doplňky stravy…a zdravá strava.Na operaci ať jde-odstraní se nemocná tkáň, ale ať nechodí na chemoterapii ani na ozařování, ani kdyby ho doktoři nutili a vyhrožovali, že bez toho zemře- není to pravda!!

Pridajte komentár

*